OVER LAGERWEY

Lagerwey staat voor kwaliteit en eenvoud. Wij ontwerpen en produceren onze windturbines zelf en leveren zo een efficiënt en betrouwbaar product. Wij geven er de voorkeur aan om projecten van begin tot eind te begeleiden en leveren daarom ook een compleet service- en onderhoudspakket. Onze flexibele en transparante aanpak leidt tot langdurige relaties met onze partners. Zo leveren we al sinds 1979, samen met onze klanten, betrouwbare windenergie. 

Innovatie is de kern van ons succes. In de jaren 80 startten wij met tweebladige turbines met een versnellingsmechanisme. Halverwege de jaren 90 ontwikkelden wij een driebladig platform met een passief gekoelde “Direct Drive Permanente Magneet” generator.
Onze ‘Modulaire Stalen Toren’ (MST) is eenvoudig te vervoeren en te installeren. Het stelt  ons in staat om hogere ashoogtes te bereiken, kosten te reduceren en vereenvoudigt de op- en afbouw van de turbine. Het recyclen van de MST is kostenneutraal, daarmee worden hoge kosten bespaard aan het einde van de levensloop.

Windenergie, in combinatie met opslag van energie en slimme netwerken, is een belangrijk onderdeel van onze groeiende, duurzame energievoorziening. Onze eenvoudige en efficiënte windturbines gecombineerd met onze unieke projectbegeleiding bieden een betrouwbare en winstgevende basis voor uw project. Kies ons als uw partner voor de productie van duurzame energie, dan laten wij u zien wat voordeel door eenvoud kan betekenen voor u.